Nieuwe website

YoNiRo Nails, nagelstudio

Nieuwe website

12 februari 2019 Geen categorie 0
Deel YoNiRo Nails

Vanaf vandaag heeft YoNiRo Nails een nieuwe website. “Het was al langer een wens van me om een site te hebben die meer bij mezelf en de tijd van nu past”, aldus Peggy Janssen van de nagelstudio in Helden.

Op de site is het mogelijk om snel te zien wat voor mogelijkheden er zijn, een afspraak te maken en meer. “Voor individuele vragen is het uiteraard mogelijk om contact met me op te nemen, zodat we zaken kunnen doornemen”, zo vervolgt Peggy Janssen.

Naast de site is YoNiRo Nails ook actief op social media, zoals Facebook en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.