Sfeervolle Nacht van het Dorp

YoNiRo Nails, nagelstudio

Sfeervolle Nacht van het Dorp

27 oktober 2019 Geen categorie 0
Deel YoNiRo Nails

Met veel plezier kijkt YoNiRo Nails terug op de deelname aan de Nacht van het Dorp. Deze tweede editie die door Blauw Blood, Jong Nederland Limburg en de gemeente Peel en Maas was gerealiseerd, kon rekenen op vele bezoekers. Ook bij YoNiRo Nails kwamen vele belangstellenden over de vloer.

In totaal waren er ruim zeventig deelnemers die, verdeeld over bijna 40 locaties, in heel Helden actief waren. Hobby’s, verenigingen, sport en bedrijfsleven, kwam in de organisatie bij elkaar.

Bij YoNiRo Nails werd op twee plekken aan belangstellenden getoond wat er zoal kon gebeuren. Buiten kon men kennis maken met een gratis scrub behandeling en binnen kon men zien wat er in de nagelsalon zoal te doen was.

Bij het verlaten van de salon, kregen de aanwezigen nog een klein aandenken mee naar huis.