Tijdelijk gesloten

YoNiRo Nails, nagelstudio

Tijdelijk gesloten

15 december 2020 Geen categorie 0
Deel YoNiRo Nails

Ook YoNiRo Nails ontkomt niet aan de maatregelen die minister-president Mark Rutte maandag 14 december afkondigde. Tot en met 9 februari zal onze nagelsalon niet geopend zijn. “Ik had zo graag jullie allemaal voorzien van prachtige kerst of feestnagels. We moeten even sterk zijn en op onze tanden bijten zodat we hier snel doorheen komen en weer normaal alles mogen”, aldus eigenaar Peggy Janssen van de nagelsalon in Helden.

Je kunt wel een afspraak maken om een verzorgingslamp te lenen. Daarnaast kun je contact opnemen om een cadeaubon te kopen of nog een heerlijke scrub voor de feestdagen te kopen. “Ik zal er dan voor zorgen dat deze als een mooi geschenk verpakt zal worden”, zo vertelt Peggy Janssen.