We zijn weer geopend!

YoNiRo Nails, nagelstudio

We zijn weer geopend!

23 februari 2021 Geen categorie 0
Deel YoNiRo Nails

Het zijn lastige weken geweest. Sinds 15 december 2020 moest de deur van de nagelsalon op slot. Eindejaarscadeautjes voor de klanten die klaar lagen voor de drukste periode van het jaar lagen in een mand in de salon, in afwachting van de toestroom klanten, maar die bleef noodgedwongen uit. Vanavond kwam dan eindelijk positief nieuws: Vanaf woensdag 3 maart staan we weer voor iedereen klaar!

Tijdens de persconferentie vanavond werd bekend gemaakt dat de contactberoepen, waaronder nagelsalons, weer geopend mogen worden vanaf woensdag 3 maart. Vaste klanten die reeds een geplande afspraak hadden staan hoeven niets te doen; immers gaat de afspraak gewoon door. Met alle andere klanten zal contact gezocht worden om een nieuwe afspraak te maken.

Mocht je ook een afspraak willen? App of bel: 06-828.33.655.

Graag tot binnenkort!