Klanten laten YoNiRo Nails niet in de kou

YoNiRo Nails, nagelstudio

Klanten laten YoNiRo Nails niet in de kou

19 december 2021 Geen categorie 0
Deel YoNiRo Nails

Al de hele zaterdag sudderden de berichten dat het kabinet een tijdelijke lockdown in Nederland zou aankondigen. Zaterdagavond 18 december werd dit bittere waarheid: Tot en met 14 januari gaat Nederland op slot en zal ook YoNiRoNails haar deuren helaas moeten sluiten. Afhalen van producten is uiteraard wel mogelijk en klanten hebben zich daar al voor aangemeld.

Meteen na de persconferentie bleek dat diverse klanten van de nagelsalon uit Helden producten, vouchers en meer willen komen afhalen. “Dat geeft een enorm warm gevoel”, aldus nagelstyliste Peggy Janssen die het gebeuren vorig jaar ook meemaakte. “De feestdagen is de drukste periode van het jaar, dan is het bijzonder prettig dat klanten me een warm hart toedragen”, aldus Peggy.

Bestellingen kunnen telefonisch of via mail en app worden doorgegeven.