Nieuws

YoNiRo Nails, nagelstudio

Al iets voor Moederdag?

Op zondag 12 mei is het Moederdag. Al iets leuks op het oog? Bij YoNiRo Nails zijn er speciale moederdag-cadeaus. Zo hebben we de One Minute Cadeauverpakkingen, met drie soorten scrub in een mooie verpakking. Ook is er de YoNiRo Nails cadeaubon, voor elke beurs wat wils. Meer weten? Kom even bij ons langs.


15 april 2019 0

Meivakantie

YoNiRoNails is van 22 tot en met 28 april gesloten vanwege vakantie. Door het toegenomen aantal klanten is het aan te raden om tijdig een afspraak te plannen, dit om teleurstellingen te voorkomen. Afspraak maken? Neem contact op met YoNiRo Nails.


13 april 2019 0

Binnenkort een feestje?

Mooi verzorgde nagels, waarmee je nog breder in de belangstelling staat op een bruiloft, gala of andere gebeurtenis is mogelijk bij YoNiRo Nails in Helden. Voor speciale gelegenheden, zijn er in onze nagelsalon diverse mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op om te ervaren wat er zoals kan.


2 april 2019 0

YoNiRo Nails op voorjaarsshow in Baexem

Op zondag 24 maart zal YoNiRo Nails aanwezig zijn op de Voorjaarsshow bij Groenatelier Joyce Wilms aan de Parallelweg 5 in Baexem. Bezoekers kunnen kennis maken met de mogelijkheden van onze nagelsalon. Daarbij is er voor elke klant een behandeling met One Minute. De entree en de koffie en thee zijn gratis. Naast onze nagelsalon…
Lees verder


7 maart 2019 0

Alaaf!

YoNiRo Nails wenst iedereen ‘eine sjoe├źne vastelaovend’. Onze nagelsalon is zoals altijd op afspraak geopend, dus wil je last minute nog een feestelijke uitstraling op je nagels of een reguliere behandeling, neem dan contact met ons op. Voor iedereen: Alaaf!


28 februari 2019 0

YoNiRo Nails cadeaubon

Al eens gedacht aan een origineel en leuk geschenk? Probeer dan eens de YoNiRo Nails cadeaubon. Je bepaalt zelf het bedrag dat je wil geven, de bon is onbeperkt inwisselbaar.  


12 februari 2019 0

Nieuwe website

Vanaf vandaag heeft YoNiRo Nails een nieuwe website. “Het was al langer een wens van me om een site te hebben die meer bij mezelf en de tijd van nu past”, aldus Peggy Janssen van de nagelstudio in Helden. Op de site is het mogelijk om snel te zien wat voor mogelijkheden er zijn, een…
Lees verder


12 februari 2019 0